Franz Xaver Habermann (1721-1796)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Franz Xaver Habermann
Franz Xaver Habermann (1721-1796)

Franz Xaver Habermann (1721-1796)

Kunstschilder, Graficus, Tekenaar

Franz Xaver HABERMANN (Habelschwerdt 1721 - Augsburg 1796)

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Duits Duits  
Links
Favoriet
FA. 
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Franz Xaver Habermann - Vue de la Bastion de Gelderland, hors de la Ville Batavie kopen? Bied vanaf 200!
Franz Xaver Habermann - Vue de la Bastion de Gelderland, hors de la Ville BataviePrenten voor 1900
Geplaatst doorCa-Art
Eindtijd 09-01-2023 om 21:52
Jaartal1770
TechniekGravure
Afmetingen29.5 cm x 41.3 cm (h x b)
IngelijstAlleen in Passe-partout

Kunst kopen van Franz Xaver Habermann

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Franz Xaver Habermann? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Franz Xaver Habermann. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Franz Xaver Habermann en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Franz Xaver Habermann te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Franz Xaver Habermann!

Volg het aanbod kunst van Franz Xaver Habermann te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Franz Xaver Habermann te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Franz Xaver Habermann instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Franz Xaver Habermann kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Franz Xaver Habermann!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Franz Xaver Habermann kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Franz Xaver Habermann en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Franz Xaver Habermann via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Franz Xaver Habermann of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Franz Xaver Habermann?

Kunst kopen van Franz Xaver Habermann begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Franz Xaver Habermann, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Franz Xaver Habermann. Om meer kans te maken om de Franz Xaver Habermann te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Franz Xaver Habermann! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.