Frederic Louis Leve (1877)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Frederic Louis Leve
Frederic Louis Leve (1877)

Frederic Louis Leve (1877)

Kunstenaar

Frederic Louis LEVÉ

Aangeboden items
1
Verkochte items
4
Nationaliteit
Frans Frans  
Links
Favoriet
filters
Frederic Louis Leve - Französischer Park kopen? Bied vanaf 90!
Frederic Louis Leve (1877) Frans Frans park
TechniekPotlood
Afmetingen61 cm x 77 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 90
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Frederic Louis Leve

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Frederic Louis Leve? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Frederic Louis Leve. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Frederic Louis Leve en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Frederic Louis Leve te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Frederic Louis Leve!

Volg het aanbod kunst van Frederic Louis Leve te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Frederic Louis Leve te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Frederic Louis Leve instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Frederic Louis Leve kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Frederic Louis Leve!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Frederic Louis Leve kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Frederic Louis Leve en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Frederic Louis Leve via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Frederic Louis Leve of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Frederic Louis Leve?

Kunst kopen van Frederic Louis Leve begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Frederic Louis Leve, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Frederic Louis Leve. Om meer kans te maken om de Frederic Louis Leve te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Frederic Louis Leve! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.