Gabriel Meiring (1946)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Gabriel Meiring
Gabriel Meiring (1946)

Gabriel Meiring (1946)

Kunstenaar

Gabriel Meiring (Johannesburg, 1946)

Meiring woont al jarenlang in Belgie vanwaar hij met succes zijn carriere in de kunsten heeft uitgebouwd. Zie ook: http://www.gabrielmeiring.eu/

Aangeboden items
0
Verkochte items
1
Nationaliteit
BelgischBelgisch  
Links
Favoriet
FA. 
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Gabriel Meiring (1946) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Gabriel Meiring (1946) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Gabriel Meiring

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Gabriel Meiring? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Gabriel Meiring. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Gabriel Meiring en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Gabriel Meiring te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Gabriel Meiring!

Volg het aanbod kunst van Gabriel Meiring te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Gabriel Meiring te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Gabriel Meiring instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Gabriel Meiring kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Gabriel Meiring!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Gabriel Meiring kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Gabriel Meiring en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Gabriel Meiring via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Gabriel Meiring of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Gabriel Meiring?

Kunst kopen van Gabriel Meiring begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Gabriel Meiring, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Gabriel Meiring. Om meer kans te maken om de Gabriel Meiring te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Gabriel Meiring! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.