Gabriele Grosse (1942)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Gabriele Grosse
Gabriele Grosse (1942)

Gabriele Grosse (1942)

Kunstenaar

Gabriele GROSSE (1942)

Aangeboden items
2
Verkochte items
8
Nationaliteit
Duits Duits  
Links
Favoriet
filters
Gabriele Grosse - Handgesigneerde zeefdruk: Geometrische Compositie kopen? Bied vanaf 24!
Gabriele Grosse (1942) Duits Handgesigneerde zeefdruk: Geometrische Compositie
TechniekZeefdruk
Afmetingen15 x 14 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 24
Bied mee Bied mee
Gabriele Grosse - e.a: zes handgesigneerde zeefdrukken: Geometrische Composities kopen? Bied vanaf 34!
Gabriele Grosse (1942) Duits e.a: zes handgesigneerde zeefdrukken: Geometrische Composities
TechniekZeefdruk
Afmetingen15 x 14 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 34
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Gabriele Grosse

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Gabriele Grosse? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Gabriele Grosse. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Gabriele Grosse en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Gabriele Grosse te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Gabriele Grosse!

Volg het aanbod kunst van Gabriele Grosse te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Gabriele Grosse te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Gabriele Grosse instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Gabriele Grosse kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Gabriele Grosse!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Gabriele Grosse kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Gabriele Grosse en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Gabriele Grosse via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Gabriele Grosse of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Gabriele Grosse?

Kunst kopen van Gabriele Grosse begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Gabriele Grosse, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Gabriele Grosse. Om meer kans te maken om de Gabriele Grosse te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Gabriele Grosse! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.