Geert Jacobs (1951)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Geert Jacobs
Geert Jacobs (1951)

Geert Jacobs (1951)

Kunstenaar

Geert JACOBS (Breda 1951)

Graficus

Aangeboden items
4
Verkochte items
2
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Geert Jacobs - Schouwerzijl II kopen? Bied vanaf 65!
Geert Jacobs (1951) Schouwerzijl II
TechniekPen (Inkt)
Afmetingen43 x 53 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 65
Bied mee Bied mee
Geert Jacobs - zonder titel C kopen? Bied vanaf 65!
Geert Jacobs (1951) zonder titel C
TechniekGouache
Afmetingen43 x 33 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 65
Bied mee Bied mee
Geert Jacobs - Vlieland 2 kopen? Bied vanaf 65!
Geert Jacobs (1951) Nederlands Vlieland 2
TechniekAquarel
Afmetingen20 x 27 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstAlleen in Passe-partout
Openingsbod
€ 65
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Geert Jacobs

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Geert Jacobs? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Geert Jacobs. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Geert Jacobs en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Geert Jacobs te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Geert Jacobs!

Volg het aanbod kunst van Geert Jacobs te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Geert Jacobs te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Geert Jacobs instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Geert Jacobs kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Geert Jacobs!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Geert Jacobs kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Geert Jacobs en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Geert Jacobs via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Geert Jacobs of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Geert Jacobs?

Kunst kopen van Geert Jacobs begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Geert Jacobs, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Geert Jacobs. Om meer kans te maken om de Geert Jacobs te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Geert Jacobs! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.