Geke uit de Bosch (1965)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Geke uit de Bosch
Geke uit de Bosch (1965)

Geke uit de Bosch (1965)

Kunstenaar

Geke uit de BOSCH (1965)

Beeldend kunstenaar Harderwijk. opleiding SOL Utrecht,docente beeldende vorming.

Te zien in: Galerie Lamber Valkenswaard. Galerie Vonkel, Den Haag .Galerie Artlease, Utrecht Galerie, kunstuitleen Kunstwerk,Harderwijk .CBK Gelderland. SBK Kunstuitleen Haarlem SBK kunstuitleen Beverwijk SBK Kunstuitleen Hilversum SBK Kunstuitleen Amstelveen SBK kunstuitleen Gouda , CBK Arnhem, FransVanhove Art Gallery Leuven

www.hetkunsthuis.nl www.artboulevard.nl www.kunstnetwerk.nl www.seesle.nl

2007: Eerste prijs gewonnen bij internationale expositie in Ferrara Italië,zo'n 50 kunstenaars uit diverse landen. De jury gaf aan dat m'n werk gewonnen heeft because of strength and originallity.

2005 :Workshop aan kinderen ,kunstuitleen Amstelveen. 2005-Oktober,kunst te zien in reclamespotje UPC 2005- Workshops basisscholen in Ermelo, i.s.m Edu-art, project; Kunstenaar op de Thee. 2005-december uitnodiging Biennale,kunstmanifestatie in Florence, Italy 2006-mei, Onder de titel Een Hapje Wolk maak ik schilderijen en zeefdrukken voor kinderkamers kinderkamerkunst zeefdrukken te bestellen via www.eenhapjewolk.com

2004: juli- het blad VTwonen- kunstaanbieding tafelzeefdrukken 2004-Januari-het blad Kinderen- schilderij eenhapjewolk.

2003: juli- 4 prentenboeken van STIEN worden uitgegeven door kinderboekenuitgeverij CLAVIS STIEN en de regenparels STIEN en de droomdeur STIEN en de bloemblaadjes STIEN en de zonnestraal Stien is een pittige kleuter. Met haar fantasie maakt ze de wereld om haar heen verrassend anders. Stien laat zien dat de wereld maakbaar is,ook als het soms even tegenzit. Positieve prentenboeken, origineel en met vaart gemaakt. www.stien.nl

Aangeboden items
3
Verkochte items
31
Nationaliteit
NederlandsNederlands  
Links
Favoriet
FA. (13 x Favoriet)
filters
3 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Geke uit de Bosch - Blauwe taarten tafel kopen? Bied vanaf 50!
Geke uit de Bosch - Blauwe taarten tafelGrafiek (handgesigneerd)

Geplaatst doorUitdenhelder

Eindtijd 18-06-2022 om 22:40

Periode2000 t/m Heden
TechniekZeefdruk
Afmetingen90 cm x 70 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Geke uit de Bosch - Rode bloementafel kopen? Bied vanaf 50!
Geke uit de Bosch - Rode bloementafelGrafiek (handgesigneerd)

Geplaatst doorUitdenhelder

Eindtijd 18-06-2022 om 22:42

Periode2000 t/m Heden
TechniekZeefdruk
Afmetingen90 cm x 70 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Geke uit de Bosch - Een hapje wolk - zeefdruk kopen? Bied vanaf 20!
Geke uit de Bosch - Een hapje wolk - zeefdrukGrafiek (handgesigneerd)

Geplaatst doorMiles

Eindtijd 28-11-2022 om 21:18

Periode2000 t/m Heden
TechniekZeefdruk
Afmetingen50 cm x 36 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Geke uit de Bosch

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Geke uit de Bosch? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Geke uit de Bosch. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Geke uit de Bosch en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Geke uit de Bosch te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Geke uit de Bosch!

Volg het aanbod kunst van Geke uit de Bosch te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Geke uit de Bosch te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Geke uit de Bosch instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Geke uit de Bosch kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Geke uit de Bosch!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Geke uit de Bosch kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Geke uit de Bosch en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Geke uit de Bosch via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Geke uit de Bosch of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Geke uit de Bosch?

Kunst kopen van Geke uit de Bosch begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Geke uit de Bosch, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Geke uit de Bosch. Om meer kans te maken om de Geke uit de Bosch te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Geke uit de Bosch! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.