Ger Doornink (1949)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Ger Doornink
Ger Doornink (1949)

Ger Doornink (1949)

Kunstenaar

Joadoor is het pseudoniem voor de in Amsterdam wonende Ger Doornink. Aan de Academie voor beeldende kunsten in Arnhem werd hij opgeleid tot grafisch ontwerper. Hij maakte reizen over de hele wereld en bekwaamde zich in verschillende facetten van de beeldende kunst. Zo bezocht de kunstenaar tal van wereldsteden: Hongkong, Seoel, Taipei en Singapore. In Tokio legde hij zich toe op de fotografie. Daar ontwikkelde hij ook de 'air-brush' techniek, waarmee hij wereldfaam verwierf onder het pseudoniem Gerry The Cat.

Terug in Europa, vestigde Ger-Louis Doornink zich in Milaan als ontwerper/illustrator en fotograaf. Gewapend met een koffer vol ervaringen, werkte hij voor bijna alle bekende modebladen en reclamebureau's. Het moderne, dynamische leven in Milaan kon echter de romantiek van het 'oude Italië' niet verhullen. Rome, Florence, Venetië en het prachtige achterland verleidden hem tot de schoonheid en de magie van de schilderkunst. Evenals Italië, vormen het oude Egypte, de klassieke Griekse cultuur en Azië een bron van inspiratie voor Ger-Louis en zijn 'partner in crime' Hans Jochem Bakker. Samen zijn zij instaat tijdloze beelden te scheppen. Rijk van vorm en kleur, gereproduceerd en verkocht over de hele wereld. Joadoor is een begrip geworden.

Aangeboden items
0
Verkochte items
8
Nationaliteit
NederlandsNederlands  
Links
Favoriet
FA. (6 x Favoriet)
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Ger Doornink (1949) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Ger Doornink (1949) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Ger Doornink

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Ger Doornink? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Ger Doornink. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Ger Doornink en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Ger Doornink te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Ger Doornink!

Volg het aanbod kunst van Ger Doornink te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Ger Doornink te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Ger Doornink instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Ger Doornink kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Ger Doornink!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Ger Doornink kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Ger Doornink en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Ger Doornink via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Ger Doornink of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Ger Doornink?

Kunst kopen van Ger Doornink begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Ger Doornink, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Ger Doornink. Om meer kans te maken om de Ger Doornink te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Ger Doornink! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.