• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français
Gerart Kamphuis (1953)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Gerart Kamphuis
Gerart Kamphuis (1953)

Gerart Kamphuis (1953)

Kunstenaar

Gerart KAMPHUIS (1953)

Aangeboden items
2
Verkochte items
23
Nationaliteit
NederlandsNederlands  
Links
Favoriet
FA. (4 x Favoriet)
filters
2 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Aftersale
Gerart Kamphuis - Hommage a Fabritius III kopen? Bied vanaf 20!
Gerart Kamphuis - Hommage a Fabritius III

Grafiek (handgesigneerd)

Geplaatst doorimre9

Eindtijd 28-04-2022 om 21:29

Jaartal1997
TechniekEts
Afmetingen26 cm x 23 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstAlleen in Passe-partout
Aftersale
Gerart Kamphuis - Vogelvlucht I kopen? Bied vanaf 20!
Gerart Kamphuis - Vogelvlucht I

Grafiek (handgesigneerd)

Geplaatst doorimre9

Eindtijd 03-05-2022 om 21:12

Jaartal1996
TechniekEts
Afmetingen22 cm x 16 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstAlleen in Passe-partout

Kunst kopen van Gerart Kamphuis

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Gerart Kamphuis? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Gerart Kamphuis. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Gerart Kamphuis en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Gerart Kamphuis te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Gerart Kamphuis!

Volg het aanbod kunst van Gerart Kamphuis te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Gerart Kamphuis te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Gerart Kamphuis instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Gerart Kamphuis kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Gerart Kamphuis!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Gerart Kamphuis kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Gerart Kamphuis en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Gerart Kamphuis via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Gerart Kamphuis of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Gerart Kamphuis?

Kunst kopen van Gerart Kamphuis begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Gerart Kamphuis, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Gerart Kamphuis. Om meer kans te maken om de Gerart Kamphuis te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Gerart Kamphuis! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.