Gerda Boersma (1955)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Gerda Boersma
Gerda Boersma (1955)

Gerda Boersma (1955)

Kunstenaar

Gerda BOERSMA, geboren 29-11-1955 in Landsmeer, graficus, grafisch ontwerper, illustrator. Plaats van werkzaamheid: Landsmeer. Gerda Boersma staat vermeld in het Rijksinstituut voor Kunsthistorische Documentatie (RKD): https://rkd.nl/explore/artists/9825.

Aangeboden items
1
Verkochte items
4
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Gerda Boersma - lot van drie kleine etsen kopen? Bied vanaf 30!
Gerda Boersma (1955) Nederlands lot van drie kleine etsen
TechniekEts
Afmetingen13 x 11.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 30
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Gerda Boersma

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Gerda Boersma? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Gerda Boersma. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Gerda Boersma en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Gerda Boersma te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Gerda Boersma!

Volg het aanbod kunst van Gerda Boersma te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Gerda Boersma te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Gerda Boersma instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Gerda Boersma kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Gerda Boersma!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Gerda Boersma kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Gerda Boersma en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Gerda Boersma via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Gerda Boersma of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Gerda Boersma?

Kunst kopen van Gerda Boersma begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Gerda Boersma, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Gerda Boersma. Om meer kans te maken om de Gerda Boersma te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Gerda Boersma! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.