Gerdi Bouws (1951)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Gerdi Bouws
Gerdi Bouws (1951)

Gerdi Bouws (1951)

Kunstenaar

Gerdi BOUWS (Amsterdam, 1951)

Aangeboden items
1
Verkochte items
23
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Gerdi Bouws - Ets, I - Ingelijst kopen? Bied vanaf 50!
Gerdi Bouws (1951) Nederlands Ets, I - Ingelijst
TechniekEts
Afmetingen75 cm x 63 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Gerdi Bouws

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Gerdi Bouws? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Gerdi Bouws. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Gerdi Bouws en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Gerdi Bouws te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Gerdi Bouws!

Volg het aanbod kunst van Gerdi Bouws te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Gerdi Bouws te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Gerdi Bouws instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Gerdi Bouws kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Gerdi Bouws!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Gerdi Bouws kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Gerdi Bouws en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Gerdi Bouws via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Gerdi Bouws of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Gerdi Bouws?

Kunst kopen van Gerdi Bouws begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Gerdi Bouws, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Gerdi Bouws. Om meer kans te maken om de Gerdi Bouws te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Gerdi Bouws! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.