Gerrit de Moree (1909-1981)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Gerrit de Moree
Gerrit de Moree (1909-1981)

Gerrit de Moree (1909-1981)

Kunstenaar

Gerrit de Moree (1909-1981) was een illustrator, monumentaal kunstenaar en schilder.Hij hanteerde veel sgraffito en tekentechnieken.

Aangeboden items
0
Verkochte items
30
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Gerrit de Moree (1909-1981) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Er zijn 30 items van Gerrit de Moree (1909-1981) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Er zijn 30 mensen die Gerrit de Moree (1909-1981) favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Gerrit de Moree

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Gerrit de Moree? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Gerrit de Moree. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Gerrit de Moree en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Gerrit de Moree te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Gerrit de Moree!

Volg het aanbod kunst van Gerrit de Moree te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Gerrit de Moree te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Gerrit de Moree instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Gerrit de Moree kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Gerrit de Moree!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Gerrit de Moree kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Gerrit de Moree en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Gerrit de Moree via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Gerrit de Moree of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Gerrit de Moree?

Kunst kopen van Gerrit de Moree begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Gerrit de Moree, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Gerrit de Moree. Om meer kans te maken om de Gerrit de Moree te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Gerrit de Moree! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.