Gert van Reenen
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Gert van Reenen
Gert van Reenen

Gert van Reenen

Kunstenaar

Gert van REENEN (XX)

Aangeboden items
1
Verkochte items
10
Favoriet
FA. (6 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Gert van Reenen - Zeefdruk, zonder titel kopen? Bied vanaf 15!
Gert van Reenen - Zeefdruk, zonder titelGrafiek (handgesigneerd)

Geplaatst doorduif

Eindtijd 13-12-2022 om 22:41

Jaartal2002
TechniekZeefdruk
Afmetingen37 cm x 31 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstAlleen in Passe-partout

Kunst kopen van Gert van Reenen

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Gert van Reenen? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Gert van Reenen. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Gert van Reenen en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Gert van Reenen te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Gert van Reenen!

Volg het aanbod kunst van Gert van Reenen te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Gert van Reenen te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Gert van Reenen instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Gert van Reenen kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Gert van Reenen!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Gert van Reenen kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Gert van Reenen en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Gert van Reenen via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Gert van Reenen of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Gert van Reenen?

Kunst kopen van Gert van Reenen begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Gert van Reenen, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Gert van Reenen. Om meer kans te maken om de Gert van Reenen te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Gert van Reenen! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.