Gijs Dragt (1955)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Gijs Dragt
Gijs Dragt (1955)

Gijs Dragt (1955)

Kunstenaar

Gijs DRAGT (1955)

Aangeboden items
1
Verkochte items
50
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Gijs Dragt - Zeefdruk uit 1992 met beperkte oplage kopen? Bied vanaf 25!
Gijs Dragt (1955) Nederlands Zeefdruk uit 1992 met beperkte oplage
TechniekZeefdruk
Afmetingen45 x 55 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 25
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Gijs Dragt

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Gijs Dragt? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Gijs Dragt. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Gijs Dragt en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Gijs Dragt te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Gijs Dragt!

Volg het aanbod kunst van Gijs Dragt te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Gijs Dragt te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Gijs Dragt instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Gijs Dragt kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Gijs Dragt!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Gijs Dragt kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Gijs Dragt en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Gijs Dragt via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Gijs Dragt of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Gijs Dragt?

Kunst kopen van Gijs Dragt begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Gijs Dragt, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Gijs Dragt. Om meer kans te maken om de Gijs Dragt te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Gijs Dragt! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.