Gisele Celan-Lestrange (1927-1991)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Gisele Celan-Lestrange
Gisele Celan-Lestrange (1927-1991)

Gisele Celan-Lestrange (1927-1991)

Graficus

Gisele CELAN-LESTRANGE (Parijs 1927 - 1991) 

Aangeboden items
0
Verkochte items
1
Nationaliteit
Frans Frans  
Links
Favoriet
FA. 
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Gisele Celan-Lestrange (1927-1991) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Gisele Celan-Lestrange (1927-1991) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Gisele Celan-Lestrange

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Gisele Celan-Lestrange? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Gisele Celan-Lestrange. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Gisele Celan-Lestrange en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Gisele Celan-Lestrange te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Gisele Celan-Lestrange!

Volg het aanbod kunst van Gisele Celan-Lestrange te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Gisele Celan-Lestrange te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Gisele Celan-Lestrange instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Gisele Celan-Lestrange kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Gisele Celan-Lestrange!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Gisele Celan-Lestrange kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Gisele Celan-Lestrange en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Gisele Celan-Lestrange via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Gisele Celan-Lestrange of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Gisele Celan-Lestrange?

Kunst kopen van Gisele Celan-Lestrange begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Gisele Celan-Lestrange, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Gisele Celan-Lestrange. Om meer kans te maken om de Gisele Celan-Lestrange te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Gisele Celan-Lestrange! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.