Glen Baxter (1944)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Glen Baxter
Glen Baxter (1944)

Glen Baxter (1944)

Glen BAXTER (Leeds 1944)

Aangeboden items
1
Verkochte items
16
Nationaliteit
Engels Engels  
Links
Favoriet
filters

Kunst kopen van Glen Baxter

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Glen Baxter? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Glen Baxter. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Glen Baxter en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Glen Baxter te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Glen Baxter!

Volg het aanbod kunst van Glen Baxter te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Glen Baxter te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Glen Baxter instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Glen Baxter kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Glen Baxter!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Glen Baxter kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Glen Baxter en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Glen Baxter via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Glen Baxter of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Glen Baxter?

Kunst kopen van Glen Baxter begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Glen Baxter, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Glen Baxter. Om meer kans te maken om de Glen Baxter te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Glen Baxter! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.