Haatje Pieters Oosterhuis (1784-1854)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Haatje Pieters Oosterhuis
Haatje Pieters Oosterhuis (1784-1854)

Haatje Pieters Oosterhuis (1784-1854)

Kunstschilder, Tekenaar

Haatje Pieters OOSTERHUIS (Tolbert 1784 - Amsterdam 1854)

Aangeboden items
2
Verkochte items
0
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Haatje Pieters Oosterhuis - executie verkoop circa 1825 kopen? Bied vanaf 400!
Haatje Pieters Oosterhuis (1784-1854) Nederlands executie verkoop circa 1825
TechniekAquarel
Afmetingen19 x 22 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 400
Bied mee Bied mee
Haatje Pieters Oosterhuis - Gemberpot met fruit kopen? Bied vanaf 150!
Haatje Pieters Oosterhuis (1784-1854) Nederlands Gemberpot met fruit
TechniekOlieverf
Afmetingen36 x 50 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 150
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Haatje Pieters Oosterhuis

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Haatje Pieters Oosterhuis? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Haatje Pieters Oosterhuis. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Haatje Pieters Oosterhuis en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Haatje Pieters Oosterhuis te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Haatje Pieters Oosterhuis!

Volg het aanbod kunst van Haatje Pieters Oosterhuis te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Haatje Pieters Oosterhuis te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Haatje Pieters Oosterhuis instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Haatje Pieters Oosterhuis kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Haatje Pieters Oosterhuis!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Haatje Pieters Oosterhuis kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Haatje Pieters Oosterhuis en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Haatje Pieters Oosterhuis via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Haatje Pieters Oosterhuis of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Haatje Pieters Oosterhuis?

Kunst kopen van Haatje Pieters Oosterhuis begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Haatje Pieters Oosterhuis, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Haatje Pieters Oosterhuis. Om meer kans te maken om de Haatje Pieters Oosterhuis te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Haatje Pieters Oosterhuis! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.