Han Boskamp (1894-1962)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Han Boskamp
Han Boskamp (1894-1962)

Han Boskamp (1894-1962)

Kunstenaar

Han BOSKAMP (geboren in Bloemendaal 1894 overleden in Haarlem 1962) werkzame periode 1914-1962 opleiding: school voor kunstnijverheid(Haarlem) binnenhuisarchitectuur.leerling van Herman Kruyderonderwerpen:stilleven,bloem,landschap,portret,figuurvoorstelling.materiaal/techniek:olieverf

Aangeboden items
1
Verkochte items
2
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (5 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Han Boskamp - Hout/linosnede 'Bos' kopen? Bied vanaf 50!
Han Boskamp - Hout/linosnede 'Bos'Grafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doorruud-dj
Eindtijd 28-12-2022 om 19:49
Jaartal1925
TechniekHout/Linosnede
Afmetingen34 cm x 24 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerJapans Papier
IngelijstAlleen in Passe-partout

Kunst kopen van Han Boskamp

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Han Boskamp? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Han Boskamp. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Han Boskamp en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Han Boskamp te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Han Boskamp!

Volg het aanbod kunst van Han Boskamp te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Han Boskamp te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Han Boskamp instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Han Boskamp kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Han Boskamp!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Han Boskamp kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Han Boskamp en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Han Boskamp via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Han Boskamp of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Han Boskamp?

Kunst kopen van Han Boskamp begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Han Boskamp, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Han Boskamp. Om meer kans te maken om de Han Boskamp te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Han Boskamp! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.