Han Teng (1978)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Han Teng
Han Teng (1978)

Han Teng (1978)

Kunstenaar

Han TENG (1978)

Aangeboden items
1
Verkochte items
197
Nationaliteit
Chinees Chinees  
Links
Favoriet
filters
Han Teng - ZcH18 kopen? Bied vanaf 250!
Han Teng (1978) Chinees ZcH18
TechniekAcryl
Afmetingen80 cm x 80 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
Openingsbod
€ 250
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Han Teng

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Han Teng? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Han Teng. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Han Teng en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Han Teng te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Han Teng!

Volg het aanbod kunst van Han Teng te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Han Teng te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Han Teng instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Han Teng kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Han Teng!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Han Teng kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Han Teng en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Han Teng via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Han Teng of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Han Teng?

Kunst kopen van Han Teng begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Han Teng, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Han Teng. Om meer kans te maken om de Han Teng te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Han Teng! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.