Hanneke Nobel (1947)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Hanneke Nobel
Hanneke Nobel (1947)

Hanneke Nobel (1947)

Kunstenaar

Hanneke NOBEL (Den Haag 1947)

Aangeboden items
1
Verkochte items
6
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Hanneke Nobel - Stilleven met witte kan kopen? Bied vanaf 250!
Hanneke Nobel (1947) Nederlands Stilleven met witte kan
TechniekOlieverf
Afmetingen92 cm x 122 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 250
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Hanneke Nobel

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Hanneke Nobel? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Hanneke Nobel. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Hanneke Nobel en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Hanneke Nobel te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Hanneke Nobel!

Volg het aanbod kunst van Hanneke Nobel te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Hanneke Nobel te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Hanneke Nobel instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Hanneke Nobel kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Hanneke Nobel!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Hanneke Nobel kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Hanneke Nobel en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Hanneke Nobel via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Hanneke Nobel of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Hanneke Nobel?

Kunst kopen van Hanneke Nobel begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Hanneke Nobel, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Hanneke Nobel. Om meer kans te maken om de Hanneke Nobel te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Hanneke Nobel! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.