Hans Ebeling Koning (1931)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Hans Ebeling Koning
Hans Ebeling Koning (1931)

Hans Ebeling Koning (1931)

Kunstenaar

HANS EBELING KONING, Bilthoven, 1931 Door de eeuwen heen hebben kunstenaars verschillende posities ingenomen ten opzichte van de kunst en de werkelijkheid. Uiteenlopende meningen hebben geleid tot diverse stromingen. Daarnaast zijn er altijd eenlingen geweest die, ogenschijnlijk onbewogen door de turbulentie van hun tijd, hun eigen weg zijn gegaan. Hans Ebeling Koning is zo iemand. Hij is opgeleid aan de AKI te Enschede en vanaf 1960 doceerde hij bijna drie decennia lang tekenen en schilderen aan hetzelfde instituut. Het werk van Ebeling Koning wordt figuratief genoemd. De kunstenaar heeft een motief nodig om tot een werk te komen en vindt zijn inspiratiebronnen vooral buiten in de natuur. 1994 Gelderland Biënnale, Gelderland Kunstprijs 1997 Jeanne Oostingprijs voor de Schilderkunst

Musea, overheden, bedrijfscollecties, kunstuitlenen en particulieren hebben werk van H.E.K. in bezit.

Aangeboden items
1
Verkochte items
290
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Hans Ebeling Koning - Bij de ingang kopen? Bied vanaf 450!
Hans Ebeling Koning (1931) Nederlands Bij de ingang
TechniekGemengde Techniek
Afmetingen27 cm x 42 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstAlleen in Passe-partout
Openingsbod
€ 450
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Hans Ebeling Koning

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Hans Ebeling Koning? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Hans Ebeling Koning. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Hans Ebeling Koning en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Hans Ebeling Koning te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Hans Ebeling Koning!

Volg het aanbod kunst van Hans Ebeling Koning te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Hans Ebeling Koning te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Hans Ebeling Koning instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Hans Ebeling Koning kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Hans Ebeling Koning!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Hans Ebeling Koning kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Hans Ebeling Koning en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Hans Ebeling Koning via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Hans Ebeling Koning of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Hans Ebeling Koning?

Kunst kopen van Hans Ebeling Koning begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Hans Ebeling Koning, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Hans Ebeling Koning. Om meer kans te maken om de Hans Ebeling Koning te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Hans Ebeling Koning! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.