Hans Frisch (1941-2012)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Hans Frisch
Hans Frisch (1941-2012)

Hans Frisch (1941-2012)

Kunstenaar

Hans Frisch (1941-2012) was een controversieel kunstenaar en veroorzaakte in 1968 grote opschudding met de 'Levende Opjekten Sjoo'. Onderdelen van deze show waren het 'Slechtste orkest ter wereld' en het 'Stotterrrzangkoor'. Een van de 'levende opjekten' was een piramide van 50 blote meisjes met rood-wit-blauw geschilderde borsten. Talloze burgemeesters verboden de voorstelling, omdat die strijdig zou zijn met de openbare orde en de zedelijkheid.Later opende Frisch een galerie in Amsterdam onder de naam Etce?tera, waarin hij naast het werk van anderen zijn eigen schilderijen toonde die hij maakte met spuitbus en viltstift. Herman Brood kwam er veel over de vloer om meer te weten te komen over deze schildertechnieken waarmee Brood zo beroemd is geworden. Een van Broods eerste exposities was in de galerie van Hans Frisch.

Aangeboden items
0
Verkochte items
6
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Hans Frisch (1941-2012) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Hans Frisch (1941-2012) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Hans Frisch

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Hans Frisch? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Hans Frisch. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Hans Frisch en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Hans Frisch te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Hans Frisch!

Volg het aanbod kunst van Hans Frisch te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Hans Frisch te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Hans Frisch instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Hans Frisch kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Hans Frisch!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Hans Frisch kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Hans Frisch en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Hans Frisch via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Hans Frisch of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Hans Frisch?

Kunst kopen van Hans Frisch begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Hans Frisch, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Hans Frisch. Om meer kans te maken om de Hans Frisch te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Hans Frisch! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.