Hans Konings (1950)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Hans Konings
Hans Konings (1950)

Hans Konings (1950)

Kunstenaar

Hans KÖNINGS (Den Haag 1950)

Aangeboden items
0
Verkochte items
24
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Hans Konings (1950) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Er zijn 24 items van Hans Konings (1950) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Hans Konings

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Hans Konings? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Hans Konings. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Hans Konings en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Hans Konings te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Hans Konings!

Volg het aanbod kunst van Hans Konings te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Hans Konings te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Hans Konings instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Hans Konings kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Hans Konings!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Hans Konings kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Hans Konings en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Hans Konings via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Hans Konings of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Hans Konings?

Kunst kopen van Hans Konings begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Hans Konings, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Hans Konings. Om meer kans te maken om de Hans Konings te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Hans Konings! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.