Hans Luiken (1947)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Hans Luiken
Hans Luiken (1947)

Hans Luiken (1947)

Kunstenaar

geboren Rotterdam 28-08-1947 opleiding academie st Joost Breda/stads academie Gent exposities in diverse galeries.

Aangeboden items
1
Verkochte items
36
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Hans Luiken - Schilderij uit 1981 kopen? Bied vanaf 100!
Hans Luiken (1947) Nederlands Schilderij uit 1981
TechniekAcryl
Afmetingen61 x 81 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 100
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Hans Luiken

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Hans Luiken? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Hans Luiken. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Hans Luiken en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Hans Luiken te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Hans Luiken!

Volg het aanbod kunst van Hans Luiken te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Hans Luiken te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Hans Luiken instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Hans Luiken kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Hans Luiken!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Hans Luiken kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Hans Luiken en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Hans Luiken via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Hans Luiken of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Hans Luiken?

Kunst kopen van Hans Luiken begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Hans Luiken, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Hans Luiken. Om meer kans te maken om de Hans Luiken te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Hans Luiken! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.