Harald Vlugt (1957)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Harald Vlugt
Harald Vlugt (1957)

Harald Vlugt (1957)

Beeldhouwer, Graficus

Harald VLUGT (Bergen 1957)

Beeldhouwer, collagist, graficus

Opleiding:

Na de havo studeerde Harald Vlugt de aan de Lerarenopleiding Handvaardigheid en Tekenen in Amsterdam.

Woont en werkt in Amsterdam

Harald Vlugt is een van de oprichters van experimentele galerie Aorta in Amsterdam. Hierna kreeg hij al snel succes als kunstenaar. Harald Vlugt ontving in 1985 een reisbeurs voor New York, hij woonde, werkte en exposeerde hier een half jaar. Hierna heeft Harald Vlugt erg veel gereisd, hij werkte onder andere in Parijs, Auckland, Oranjestad, Caïro en nog vele andere plekken. In 2002 was Harald Vlugt gastprofessor Beeldhouwen aan de Koninklijke Academie voor de Schone Kunsten in Antwerpen. Recent werkte Vlugt aan een opdracht voor het nieuwe cruiseschip van de Holland-Amerikalijn.

Exposities en prijzen:

Biënnale, Venetië, 1988 Nederlandse Nationale Grafiekprijs, 1994 Grafische Industrieprijs België, 2001 Opdracht Ajax, samen met David Mach, 18 beelhouwwerken, 2002

Aangeboden items
2
Verkochte items
165
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Harald Vlugt - Pick up his pieces kopen? Bied vanaf 100!
Harald Vlugt (1957) Nederlands Pick up his pieces
TechniekZeefdruk
Afmetingen83 x 63 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 100
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Harald Vlugt

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Harald Vlugt? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Harald Vlugt. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Harald Vlugt en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Harald Vlugt te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Harald Vlugt!

Volg het aanbod kunst van Harald Vlugt te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Harald Vlugt te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Harald Vlugt instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Harald Vlugt kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Harald Vlugt!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Harald Vlugt kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Harald Vlugt en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Harald Vlugt via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Harald Vlugt of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Harald Vlugt?

Kunst kopen van Harald Vlugt begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Harald Vlugt, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Harald Vlugt. Om meer kans te maken om de Harald Vlugt te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Harald Vlugt! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.