Harry J. van Piggelen (1889-1961)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Harry J. van Piggelen
Harry J. van Piggelen (1889-1961)

Harry J. van Piggelen (1889-1961)

Kunstenaar

Maarsen 1889Amsterdam 1961Van de schilder H.J van Piggelen is tot nu toe niet veel meer bekend dan dat hij een zwager was van Leo Gestel en in de jaren twintig een atelier aan de Nassaukade had. Gestel maakte, als hij in Amsterdam was, regelmatig van dit atelier gebruik om tekeningen en schetsen uit te werken. Dat zou ook gebeurd zijn in 1929 toen zijn atelier afbrandde. Hoogstwaarschijnlijk kreeg Van Piggelen aanwijzingen van Gestel.bron ; rkd

Aangeboden items
0
Verkochte items
37
Nationaliteit
NederlandsNederlands  
Links
Favoriet
FA. (3 x Favoriet)
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Harry J. van Piggelen (1889-1961) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Er zijn 37 items van Harry J. van Piggelen (1889-1961) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Harry J. van Piggelen

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Harry J. van Piggelen? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Harry J. van Piggelen. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Harry J. van Piggelen en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Harry J. van Piggelen te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Harry J. van Piggelen!

Volg het aanbod kunst van Harry J. van Piggelen te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Harry J. van Piggelen te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Harry J. van Piggelen instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Harry J. van Piggelen kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Harry J. van Piggelen!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Harry J. van Piggelen kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Harry J. van Piggelen en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Harry J. van Piggelen via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Harry J. van Piggelen of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Harry J. van Piggelen?

Kunst kopen van Harry J. van Piggelen begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Harry J. van Piggelen, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Harry J. van Piggelen. Om meer kans te maken om de Harry J. van Piggelen te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Harry J. van Piggelen! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.