Harry Karssen (1933-2004)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Harry Karssen
Harry Karssen (1933-2004)

Harry Karssen (1933-2004)

Kunstenaar

Harry Karssen, geboren 15-8-1933 in Amsterdam en overleden in 2004 in Amsterdam, beeldhouwer en schilder. Gedurende ruim 30 jaar had de kunstenaar zijn atelier in de Staatsliedenbuurt in Amsterdam. Hier woonde en werkte hij tot 1989.Zijn werk is te omschrijven als geometrisch-abstract. Als beeldhouwer werkte hij veel met roestvrij staal. Hij maakte o.a. het grote gevelobject voor het politiebureau aan de Lijnbaansgracht (Centrum Amsterdam). Ook staat in het Westerpark in Amsterdam een door Harry Karssen gemaakt staalplastiek. Literatuur: Jacobs 1993 Documentatie RKD (Rijksinstituut voor Kunsthistorische Documentatie): https://rkd.nl/explore/artists/43537.

Aangeboden items
2
Verkochte items
59
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Harry Karssen - Lot van twee zeefdrukken z.t. kopen? Bied vanaf 50!
Harry Karssen (1933-2004) Nederlands Lot van twee zeefdrukken z.t.
TechniekZeefdruk
Afmetingen70 x 50 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee
Harry Karssen - zeefdruk - Abstract-geometrische compositie - Ingelijst - 23431 kopen? Bied vanaf 55!
Harry Karssen (1933-2004) Nederlands zeefdruk - Abstract-geometrische compositie - Ingelijst - 23431
TechniekZeefdruk
Afmetingen72.5 x 52.5 cm (h x b)
GesigneerdOngesigneerd/Drukgesigneerd
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 55
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Harry Karssen

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Harry Karssen? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Harry Karssen. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Harry Karssen en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Harry Karssen te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Harry Karssen!

Volg het aanbod kunst van Harry Karssen te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Harry Karssen te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Harry Karssen instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Harry Karssen kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Harry Karssen!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Harry Karssen kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Harry Karssen en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Harry Karssen via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Harry Karssen of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Harry Karssen?

Kunst kopen van Harry Karssen begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Harry Karssen, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Harry Karssen. Om meer kans te maken om de Harry Karssen te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Harry Karssen! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.