Heiner Koch (1947)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Heiner Koch
Heiner Koch (1947)

Heiner Koch (1947)

Kunstenaar

Heiner KOCH (Mönchengladbach 1947)

Aangeboden items
1
Verkochte items
2
Nationaliteit
DuitsDuits  
Links
Favoriet
FA. (1 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Heiner Koch - Twee losse litho's op één blad kopen? Bied vanaf 25!
Heiner Koch - Twee losse litho's op één bladGrafiek (handgesigneerd)

Geplaatst doorKunstbedrijf

Eindtijd 02-10-2022 om 21:55

Jaartal1956
TechniekLitho
Afmetingen51 cm x 62 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Heiner Koch

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Heiner Koch? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Heiner Koch. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Heiner Koch en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Heiner Koch te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Heiner Koch!

Volg het aanbod kunst van Heiner Koch te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Heiner Koch te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Heiner Koch instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Heiner Koch kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Heiner Koch!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Heiner Koch kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Heiner Koch en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Heiner Koch via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Heiner Koch of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Heiner Koch?

Kunst kopen van Heiner Koch begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Heiner Koch, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Heiner Koch. Om meer kans te maken om de Heiner Koch te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Heiner Koch! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.