• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français
Hendrik Valkenburg (1826-1896)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Hendrik Valkenburg
Hendrik Valkenburg (1826-1896)

Hendrik Valkenburg (1826-1896)

Kunstenaar

Hendrik J. VALKENBURG (Terwolde 1826 - Amsterdam 1896)

Hendrik Valkenburg was een Nederlandse schilder, wiens latere werken behoren tot de Larensche School. Valkenburg was eigenlijk van een generatie eerder dan de andere Gooische schilders, maar raakte toch nog in zijn vijftiger jaren beïnvloed door de stijl van Neuhuys, zoals zovele andere schilders die naar Laren en Blaricum trokken. Hij volgde opleidingen in Deventer en Antwerpen en bleef daarna schilderen in Overijssel. Zijn brood verdiende hij met lesgeven. Pas op zijn 47e kon hij zich volledig aan de schilderskunst wijden en trok hij naar Laren. Hij schilderde interieurs en genrestukken en liet zich met name inspireren door het Twentse en Gooise boerenleven. Werk van Hendrik Valkenburg is te zien in het Singer Museum in Laren.

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
NederlandsNederlands  
Links
Favoriet
FA. (2 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Hendrik Valkenburg - Moeder met kind op tuinpad kopen? Bied vanaf 1500!
Hendrik Valkenburg - Moeder met kind op tuinpadTekening / Aquarel

Geplaatst doorMS2021

Eindtijd 24-06-2022 om 19:26

Periode1800 t/m 1899
TechniekAquarel
Afmetingen67 cm x 57 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Hendrik Valkenburg

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Hendrik Valkenburg? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Hendrik Valkenburg. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Hendrik Valkenburg en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Hendrik Valkenburg te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Hendrik Valkenburg!

Volg het aanbod kunst van Hendrik Valkenburg te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Hendrik Valkenburg te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Hendrik Valkenburg instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Hendrik Valkenburg kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Hendrik Valkenburg!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Hendrik Valkenburg kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Hendrik Valkenburg en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Hendrik Valkenburg via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Hendrik Valkenburg of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Hendrik Valkenburg?

Kunst kopen van Hendrik Valkenburg begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Hendrik Valkenburg, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Hendrik Valkenburg. Om meer kans te maken om de Hendrik Valkenburg te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Hendrik Valkenburg! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.