Henk Heideveld (1950)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Henk Heideveld
Henk Heideveld (1950)

Henk Heideveld (1950)

Kunstenaar

Henk HEIDEVELD (Winsterwijk, 1950)

Aangeboden items
3
Verkochte items
6
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Henk Heideveld - Kreeft. Megarealisme in de stijl van Tjalf Sparnaay kopen? Bied vanaf 1000!
Henk Heideveld (1950) Nederlands Kreeft. Megarealisme in de stijl van Tjalf Sparnaay
TechniekOlieverf
Afmetingen125 x 165 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 1.000
Bied mee Bied mee
Henk Heideveld - Hamburger. Megarealisme in de stijl van Tjalf Sparnaay kopen? Bied vanaf 1000!
Henk Heideveld (1950) Nederlands Hamburger. Megarealisme in de stijl van Tjalf Sparnaay
TechniekOlieverf
Afmetingen125 x 165 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 1.000
Bied mee Bied mee
Henk Heideveld - Sorbet. Megarealisme in de stijl van Tjalf Sparnaay kopen? Bied vanaf 1000!
Henk Heideveld (1950) Nederlands Sorbet. Megarealisme in de stijl van Tjalf Sparnaay
TechniekOlieverf
Afmetingen125 x 165 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 1.000
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Henk Heideveld

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Henk Heideveld? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Henk Heideveld. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Henk Heideveld en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Henk Heideveld te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Henk Heideveld!

Volg het aanbod kunst van Henk Heideveld te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Henk Heideveld te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Henk Heideveld instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Henk Heideveld kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Henk Heideveld!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Henk Heideveld kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Henk Heideveld en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Henk Heideveld via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Henk Heideveld of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Henk Heideveld?

Kunst kopen van Henk Heideveld begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Henk Heideveld, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Henk Heideveld. Om meer kans te maken om de Henk Heideveld te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Henk Heideveld! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.