Henk Klinkhamer (1952)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Henk Klinkhamer
Henk Klinkhamer (1952)

Henk Klinkhamer (1952)

Kunstenaar

Henk KlLINKHAMER (Leiden 1952)

Aangeboden items
1
Verkochte items
25
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Henk Klinkhamer - Nothing can’t be lost kopen? Bied vanaf 100!
Henk Klinkhamer (1952) Nederlands Nothing can’t be lost
TechniekAcryl
Afmetingen80 cm x 80 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstOp Spieraam
Openingsbod
€ 100
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Henk Klinkhamer

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Henk Klinkhamer? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Henk Klinkhamer. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Henk Klinkhamer en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Henk Klinkhamer te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Henk Klinkhamer!

Volg het aanbod kunst van Henk Klinkhamer te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Henk Klinkhamer te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Henk Klinkhamer instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Henk Klinkhamer kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Henk Klinkhamer!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Henk Klinkhamer kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Henk Klinkhamer en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Henk Klinkhamer via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Henk Klinkhamer of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Henk Klinkhamer?

Kunst kopen van Henk Klinkhamer begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Henk Klinkhamer, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Henk Klinkhamer. Om meer kans te maken om de Henk Klinkhamer te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Henk Klinkhamer! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.