Henk Mommaas (1946)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Henk Mommaas
Henk Mommaas (1946)

Henk Mommaas (1946)

Kunstenaar

Nederlandse schilder, tekenaar. 16-04-1946. Werkt in Amsterdam en Playa Del Carmen, Mexico. Hij kan met ogenschijnlijk willekeurig gekozen kleurvlakken een imposant, soms bijna abstract, beeld oproepen van menselijke figuren. Een van zijn laatste projecten is de Global Jazz Art Collection. Hierbij schilderde hij op groot formaat (180X120) tientallen grootheden uit het heden en verleden in de Jazz. Zijn werk is in veel kunstcollecties te vinden in Europa, Amerika, Mexico en Zuid Afrika.

Aangeboden items
2
Verkochte items
19
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Henk Mommaas - Voor het feest kopen? Bied vanaf 300!
Henk Mommaas (1946) Nederlands Voor het feest
TechniekOlieverf
Afmetingen180 x 230 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
Openingsbod
€ 300
Bied mee Bied mee
Henk Mommaas - Naakt kopen? Bied vanaf 120!
Henk Mommaas (1946) Nederlands Naakt
TechniekAcryl
Afmetingen120 x 80 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
Openingsbod
€ 120
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Henk Mommaas

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Henk Mommaas? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Henk Mommaas. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Henk Mommaas en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Henk Mommaas te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Henk Mommaas!

Volg het aanbod kunst van Henk Mommaas te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Henk Mommaas te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Henk Mommaas instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Henk Mommaas kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Henk Mommaas!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Henk Mommaas kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Henk Mommaas en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Henk Mommaas via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Henk Mommaas of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Henk Mommaas?

Kunst kopen van Henk Mommaas begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Henk Mommaas, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Henk Mommaas. Om meer kans te maken om de Henk Mommaas te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Henk Mommaas! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.