Henri C. Mac-Lean (1898-1972)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Henri C. Mac-Lean
Henri C. Mac-Lean (1898-1972)

Henri C. Mac-Lean (1898-1972)

Kunstenaar

Henrich Carl MAC-LEAN (Rotterdam 1898 - Rotterdam1972)

Mac-Lean werd opgeleid aan de Academie voor Beeldende Kunsten in Rotterdam. Maakte studiereizen naar M_nchen en Florence. Ontving een koninklijke subsidie in 1926 en vijf jaar later de Willink van Collenprijs. Was lid van de Haagsche Kunstkring en de Rotterdamse Kunstenaarssociëteit.Schilderde onder andere naakten, landschappen, portretten, wandschilderingen en stillevens. Zijn stijl veranderde geleidelijk van naturalistisch in expressionistisch.

Aangeboden items
2
Verkochte items
5
Nationaliteit
NederlandsNederlands  
Links
Favoriet
FA. (4 x Favoriet)
filters
2 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Henri C. Mac-Lean - Bijzonder fraai (en groot) olieverf "Boeket met oa Witte Lelies in vaas" kopen? Bied vanaf 372!
Henri C. Mac-Lean - Bijzonder fraai (en groot) olieverf "Boeket met oa Witte Lelies in vaas"Schilderij

Geplaatst doorartpointamsterdam

Eindtijd 11-12-2022 om 22:56

Periode1900 t/m 1944
TechniekOlieverf
Afmetingen95 cm x 95 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Henri C. Mac-Lean - Dorp langs rivier kopen? Bied vanaf 40!
Henri C. Mac-Lean - Dorp langs rivierSchilderij

Geplaatst doorObe

Eindtijd 21-09-2022 om 19:00

Periode1945 t/m 1999
TechniekOlieverf
Afmetingen33 cm x 47 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Henri C. Mac-Lean

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Henri C. Mac-Lean? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Henri C. Mac-Lean. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Henri C. Mac-Lean en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Henri C. Mac-Lean te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Henri C. Mac-Lean!

Volg het aanbod kunst van Henri C. Mac-Lean te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Henri C. Mac-Lean te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Henri C. Mac-Lean instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Henri C. Mac-Lean kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Henri C. Mac-Lean!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Henri C. Mac-Lean kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Henri C. Mac-Lean en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Henri C. Mac-Lean via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Henri C. Mac-Lean of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Henri C. Mac-Lean?

Kunst kopen van Henri C. Mac-Lean begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Henri C. Mac-Lean, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Henri C. Mac-Lean. Om meer kans te maken om de Henri C. Mac-Lean te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Henri C. Mac-Lean! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.