Henri Endlich (1886-1948)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Henri Endlich
Henri Endlich (1886-1948)

Henri Endlich (1886-1948)

Kunstenaar

Henri WELTER: (Den Haag 1886 - Den Haag 1948). Henri Welter signeerde zijn werk vaak met zijn moeders naam, Endlich.

Aangeboden items
1
Verkochte items
11
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Henri Endlich - Houthakken kopen? Bied vanaf 149!
Henri Endlich (1886-1948) Nederlands Houthakken
TechniekOlieverf
Afmetingen25.5 x 34 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
Openingsbod
€ 149
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Henri Endlich

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Henri Endlich? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Henri Endlich. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Henri Endlich en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Henri Endlich te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Henri Endlich!

Volg het aanbod kunst van Henri Endlich te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Henri Endlich te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Henri Endlich instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Henri Endlich kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Henri Endlich!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Henri Endlich kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Henri Endlich en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Henri Endlich via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Henri Endlich of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Henri Endlich?

Kunst kopen van Henri Endlich begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Henri Endlich, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Henri Endlich. Om meer kans te maken om de Henri Endlich te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Henri Endlich! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.