Herman Bogman (1861-1921)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Herman Bogman
Herman Bogman (1861-1921)

Herman Bogman (1861-1921)

Kunstenaar

Herman BOGMAN (Den Haag 1861 - Den Haag 1921)

Aangeboden items
1
Verkochte items
2
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Herman Bogman - hcc bogman 1861 - 1921 kopen? Bied vanaf 250!
Herman Bogman (1861-1921) Nederlands hcc bogman 1861 - 1921
TechniekOlieverf
Afmetingen83 cm x 108 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 250
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Herman Bogman

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Herman Bogman? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Herman Bogman. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Herman Bogman en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Herman Bogman te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Herman Bogman!

Volg het aanbod kunst van Herman Bogman te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Herman Bogman te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Herman Bogman instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Herman Bogman kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Herman Bogman!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Herman Bogman kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Herman Bogman en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Herman Bogman via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Herman Bogman of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Herman Bogman?

Kunst kopen van Herman Bogman begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Herman Bogman, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Herman Bogman. Om meer kans te maken om de Herman Bogman te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Herman Bogman! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.