Hero Hette Ros (1872-1964)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Hero Hette Ros
Hero Hette Ros (1872-1964)

Hero Hette Ros (1872-1964)

Kunstschilder

Hero Hette ROS (Leeuwarden 1872 - Rotterdam 1964)

Aangeboden items
1
Verkochte items
3
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Hero Hette Ros - Havengezicht Rotterdam. kopen? Bied vanaf 175!
Hero Hette Ros (1872-1964) Nederlands Havengezicht Rotterdam.
TechniekOlieverf
Afmetingen79 x 119 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 175
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Hero Hette Ros

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Hero Hette Ros? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Hero Hette Ros. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Hero Hette Ros en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Hero Hette Ros te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Hero Hette Ros!

Volg het aanbod kunst van Hero Hette Ros te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Hero Hette Ros te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Hero Hette Ros instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Hero Hette Ros kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Hero Hette Ros!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Hero Hette Ros kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Hero Hette Ros en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Hero Hette Ros via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Hero Hette Ros of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Hero Hette Ros?

Kunst kopen van Hero Hette Ros begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Hero Hette Ros, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Hero Hette Ros. Om meer kans te maken om de Hero Hette Ros te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Hero Hette Ros! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.