IABO (1980)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. IABO
IABO (1980)

IABO (1980)

Kunstenaar

IABO (Napels, 1980)

Aangeboden items
1
Verkochte items
3
Nationaliteit
Italiaans Italiaans  
Links
Favoriet
filters
IABO - “I nuovi Supereroi" (infermieri) – Donna - gesigneerd kopen? Bied vanaf 160!
IABO (1980) Italiaans “I nuovi Supereroi" (infermieri) – Donna - gesigneerd
TechniekOffset
Afmetingen32 cm x 32 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 160
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van IABO

Wilt u graag een kunstwerk kopen van IABO? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van IABO. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van IABO en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van IABO te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen IABO!

Volg het aanbod kunst van IABO te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van IABO te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u IABO instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe IABO kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van IABO!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van IABO kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van IABO en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van IABO via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van IABO of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van IABO?

Kunst kopen van IABO begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van IABO, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van IABO. Om meer kans te maken om de IABO te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van IABO! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.