Ian Hamilton Finlay (1925-2006)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Ian Hamilton Finlay
Ian Hamilton Finlay (1925-2006)

Ian Hamilton Finlay (1925-2006)

Kunstenaar

Ian Hamilton FINLAY (1925 - 2006)

Aangeboden items
2
Verkochte items
0
Nationaliteit
Schots Schots  
Links
Favoriet
filters
Ian Hamilton Finlay - Zeefdruk: Pastoral kopen? Bied vanaf 250!
Ian Hamilton Finlay (1925-2006) Schots Zeefdruk: Pastoral
TechniekZeefdruk
Afmetingen40 x 50 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 250
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Ian Hamilton Finlay

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Ian Hamilton Finlay? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Ian Hamilton Finlay. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Ian Hamilton Finlay en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Ian Hamilton Finlay te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Ian Hamilton Finlay!

Volg het aanbod kunst van Ian Hamilton Finlay te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Ian Hamilton Finlay te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Ian Hamilton Finlay instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Ian Hamilton Finlay kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Ian Hamilton Finlay!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Ian Hamilton Finlay kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Ian Hamilton Finlay en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Ian Hamilton Finlay via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Ian Hamilton Finlay of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Ian Hamilton Finlay?

Kunst kopen van Ian Hamilton Finlay begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Ian Hamilton Finlay, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Ian Hamilton Finlay. Om meer kans te maken om de Ian Hamilton Finlay te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Ian Hamilton Finlay! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.