Ien Lucas (1955)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Ien Lucas
Ien Lucas (1955)

Ien Lucas (1955)

Ien LUCAS (Echt 1955)


1981 - 19831 Academie voor Beeldende Kunsten Tilburg 
1983 -1985 Jan van Eyck Academie Maastricht 
1985 - 1986 en 1990 Artist in residence Banff Art Centre Canada 
1999  St. Sophia woonwerkverblijf te Barcalona

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Ien Lucas - ZT/ uit serie 'nat in nat' (epoxy olie) kopen? Bied vanaf 475!
Ien Lucas (1955) Nederlands ZT/ uit serie 'nat in nat' (epoxy olie)
Techniek Olieverf
Afmetingen 33 x 25.5 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Paneel
Ingelijst Ingelijst
Openingsbod
€ 475
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Ien Lucas

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Ien Lucas? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Ien Lucas. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Ien Lucas en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Ien Lucas te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Ien Lucas!

Volg het aanbod kunst van Ien Lucas te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Ien Lucas te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Ien Lucas instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Ien Lucas kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Ien Lucas!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Ien Lucas kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Ien Lucas en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Ien Lucas via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Ien Lucas of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Ien Lucas?

Kunst kopen van Ien Lucas begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Ien Lucas, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Ien Lucas. Om meer kans te maken om de Ien Lucas te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Ien Lucas! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.