Ineka Croon
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Ineka Croon
Ineka Croon

Ineka Croon (XXe Eeuw)

Kunstschilder

Ineka CROON (XXe eeuw)

Aangeboden items
1
Verkochte items
1
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Ineka Croon - Petit Pont kopen? Bied vanaf 75!
Ineka Croon Nederlands Petit Pont
TechniekAcryl
Afmetingen75 x 100 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerBoard
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 75
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Ineka Croon

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Ineka Croon? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Ineka Croon. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Ineka Croon en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Ineka Croon te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Ineka Croon!

Volg het aanbod kunst van Ineka Croon te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Ineka Croon te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Ineka Croon instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Ineka Croon kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Ineka Croon!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Ineka Croon kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Ineka Croon en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Ineka Croon via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Ineka Croon of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Ineka Croon?

Kunst kopen van Ineka Croon begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Ineka Croon, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Ineka Croon. Om meer kans te maken om de Ineka Croon te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Ineka Croon! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.