Ingo Leth (1968)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Ingo Leth
Ingo Leth (1968)

Ingo Leth (1968)

Kunstenaar

Ingo LETH (Duisburg 1968)

Aangeboden items
0
Verkochte items
4
Nationaliteit
Duits Duits  
Links
Favoriet
FA. (4 x Favoriet)
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Ingo Leth (1968) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Ingo Leth (1968) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Ingo Leth

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Ingo Leth? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Ingo Leth. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Ingo Leth en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Ingo Leth te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Ingo Leth!

Volg het aanbod kunst van Ingo Leth te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Ingo Leth te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Ingo Leth instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Ingo Leth kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Ingo Leth!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Ingo Leth kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Ingo Leth en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Ingo Leth via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Ingo Leth of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Ingo Leth?

Kunst kopen van Ingo Leth begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Ingo Leth, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Ingo Leth. Om meer kans te maken om de Ingo Leth te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Ingo Leth! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.