Isao Ikegami (1938)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Isao Ikegami
Isao Ikegami (1938)

Isao Ikegami (1938)

Kunstenaar

Isao IKEGAMI (1938)

Aangeboden items
2
Verkochte items
2
Nationaliteit
Japans Japans  
Links
Favoriet
filters
Isao Ikegami - ingelijste zeefdruk: Gen 1 - 1985 kopen? Bied vanaf 59!
Isao Ikegami (1938) Japans ingelijste zeefdruk: Gen 1 - 1985
TechniekZeefdruk
Afmetingen39.5 x 38.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 59
Bied mee Bied mee
Isao Ikegami - ingelijste zeefdruk: Gen 4 - 1985 kopen? Bied vanaf 59!
Isao Ikegami (1938) Japans ingelijste zeefdruk: Gen 4 - 1985
TechniekZeefdruk
Afmetingen39.5 x 38.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 59
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Isao Ikegami

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Isao Ikegami? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Isao Ikegami. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Isao Ikegami en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Isao Ikegami te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Isao Ikegami!

Volg het aanbod kunst van Isao Ikegami te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Isao Ikegami te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Isao Ikegami instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Isao Ikegami kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Isao Ikegami!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Isao Ikegami kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Isao Ikegami en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Isao Ikegami via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Isao Ikegami of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Isao Ikegami?

Kunst kopen van Isao Ikegami begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Isao Ikegami, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Isao Ikegami. Om meer kans te maken om de Isao Ikegami te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Isao Ikegami! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.