Jacob de Heer Kloots (1876-1960)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Jacob de Heer Kloots
Jacob de Heer Kloots (1876-1960)

Jacob de Heer Kloots (1876-1960)

Kunstenaar

Jacob de HEER KLOOTS (Amsterdam 1876 - Hilversum 1960)

Aangeboden items
1
Verkochte items
9
Nationaliteit
NederlandsNederlands  
Links
Favoriet
FA. (11 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Jacob de Heer Kloots - C4149-11 - Winters dorpsgezichtje kopen? Bied vanaf 25!
Jacob de Heer Kloots - C4149-11 - Winters dorpsgezichtjeSchilderij

Geplaatst doorMarsmeijer

Eindtijd 18-11-2022 om 22:21

Periode1900 t/m 1944
TechniekOlieverf
Afmetingen25.5 cm x 30.5 cm (h x b)
DragerCanvas (Doek)
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Jacob de Heer Kloots

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jacob de Heer Kloots? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jacob de Heer Kloots. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jacob de Heer Kloots en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jacob de Heer Kloots te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jacob de Heer Kloots!

Volg het aanbod kunst van Jacob de Heer Kloots te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jacob de Heer Kloots te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jacob de Heer Kloots instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jacob de Heer Kloots kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jacob de Heer Kloots!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jacob de Heer Kloots kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jacob de Heer Kloots en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jacob de Heer Kloots via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jacob de Heer Kloots of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jacob de Heer Kloots?

Kunst kopen van Jacob de Heer Kloots begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jacob de Heer Kloots, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jacob de Heer Kloots. Om meer kans te maken om de Jacob de Heer Kloots te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jacob de Heer Kloots! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.