Jacob van Meurs (1619-1675)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Jacob van Meurs
Jacob van Meurs (1619-1675)

Jacob van Meurs (1619-1675)

Kunstenaar

Jacob van MEURS (Arnhem 1619 - Amsterdam 1675)

Aangeboden items
1
Verkochte items
1
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Jacob van Meurs - De Waag in Amsterdam - ingelijste gravure uit 1663, in zeer goede staat kopen? Bied vanaf 75!
Jacob van Meurs (1619-1675) Nederlands De Waag in Amsterdam - ingelijste gravure uit 1663, in zeer goede staat
TechniekGravure
Afmetingen35 cm x 44 cm (h x b)
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 75
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Jacob van Meurs

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jacob van Meurs? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jacob van Meurs. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jacob van Meurs en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jacob van Meurs te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jacob van Meurs!

Volg het aanbod kunst van Jacob van Meurs te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jacob van Meurs te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jacob van Meurs instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jacob van Meurs kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jacob van Meurs!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jacob van Meurs kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jacob van Meurs en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jacob van Meurs via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jacob van Meurs of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jacob van Meurs?

Kunst kopen van Jacob van Meurs begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jacob van Meurs, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jacob van Meurs. Om meer kans te maken om de Jacob van Meurs te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jacob van Meurs! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.