Jacobus Leonardus van der Meide (1910-2002)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Jacobus Leonardus van der Meide
Jacobus Leonardus van der Meide (1910-2002)

Jacobus Leonardus van der Meide (1910-2002)

Kunstenaar

Jacobus Leonardus van der Meide is born on 1910-04-06 in Gouda and died on 2002-04-22 also in Gouda. He was a Dutch painter best known for his urban canvases dominated by the play of light on the water His work was sold internationally so you can find his paintings for sale at auctionhouses in Germany France, UK and USA

Aangeboden items
0
Verkochte items
5
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (6 x Favoriet)
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Jacobus Leonardus van der Meide (1910-2002) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Jacobus Leonardus van der Meide (1910-2002) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Jacobus Leonardus van der Meide

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jacobus Leonardus van der Meide? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jacobus Leonardus van der Meide. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jacobus Leonardus van der Meide en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jacobus Leonardus van der Meide te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jacobus Leonardus van der Meide!

Volg het aanbod kunst van Jacobus Leonardus van der Meide te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jacobus Leonardus van der Meide te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jacobus Leonardus van der Meide instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jacobus Leonardus van der Meide kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jacobus Leonardus van der Meide!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jacobus Leonardus van der Meide kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jacobus Leonardus van der Meide en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jacobus Leonardus van der Meide via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jacobus Leonardus van der Meide of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jacobus Leonardus van der Meide?

Kunst kopen van Jacobus Leonardus van der Meide begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jacobus Leonardus van der Meide, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jacobus Leonardus van der Meide. Om meer kans te maken om de Jacobus Leonardus van der Meide te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jacobus Leonardus van der Meide! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.