James William Frater (1887-1969)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. James William Frater
James William Frater (1887-1969)

James William Frater (1887-1969)

Kunstenaar

James William FRATER (Vlissingen 1887 - Baarn 1969)

Aangeboden items
0
Verkochte items
10
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (5 x Favoriet)
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van James William Frater (1887-1969) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van James William Frater (1887-1969) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van James William Frater

Wilt u graag een kunstwerk kopen van James William Frater? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van James William Frater. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van James William Frater en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van James William Frater te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen James William Frater!

Volg het aanbod kunst van James William Frater te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van James William Frater te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u James William Frater instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe James William Frater kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van James William Frater!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van James William Frater kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van James William Frater en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van James William Frater via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van James William Frater of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van James William Frater?

Kunst kopen van James William Frater begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van James William Frater, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van James William Frater. Om meer kans te maken om de James William Frater te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van James William Frater! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.