Jan Forrer (1925-1993)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Jan Forrer
Jan Forrer (1925-1993)

Jan Forrer (1925-1993)

Kunstenaar

Jan Forrer werd geboren in 1925 in Hillegom.Hij volgde de Academie voor St Joost in Breda en de Rijksacademie in Amsterdam.Hij was etser, graveur, lithograaf en tekenaar.Daarnaast gaf hij les aan de Academie.Zijn onderwerpen waren figuurvoorstellingen, landschappen en portret.Hij stierf in 1993 in Bussum.

Aangeboden items
1
Verkochte items
9
Nationaliteit
NederlandsNederlands  
Links
Favoriet
FA. (9 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Jan Forrer - Vanitas, litho kopen? Bied vanaf 40!
Jan Forrer - Vanitas, lithoGrafiek (handgesigneerd)

Geplaatst doorRosser

Eindtijd 11-09-2022 om 21:51

Jaartal1955
TechniekLitho
Afmetingen54 cm x 44 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Jan Forrer

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jan Forrer? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jan Forrer. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jan Forrer en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jan Forrer te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jan Forrer!

Volg het aanbod kunst van Jan Forrer te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jan Forrer te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jan Forrer instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jan Forrer kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jan Forrer!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jan Forrer kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jan Forrer en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jan Forrer via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jan Forrer of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jan Forrer?

Kunst kopen van Jan Forrer begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jan Forrer, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jan Forrer. Om meer kans te maken om de Jan Forrer te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jan Forrer! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.