Jan Hoedemakers (1949)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Jan Hoedemakers
Jan Hoedemakers (1949)

Jan Hoedemakers (1949)

Kunstenaar

Jan HOEDEMAKERS (1949)

Aangeboden items
2
Verkochte items
5
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Jan Hoedemakers - Stilleven met appels, doosje en ketel kopen? Bied vanaf 450!
Jan Hoedemakers (1949) Nederlands Stilleven met appels, doosje en ketel
TechniekOlieverf
Afmetingen43 x 47 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPaneel
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 450
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Jan Hoedemakers

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jan Hoedemakers? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jan Hoedemakers. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jan Hoedemakers en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jan Hoedemakers te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jan Hoedemakers!

Volg het aanbod kunst van Jan Hoedemakers te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jan Hoedemakers te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jan Hoedemakers instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jan Hoedemakers kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jan Hoedemakers!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jan Hoedemakers kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jan Hoedemakers en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jan Hoedemakers via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jan Hoedemakers of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jan Hoedemakers?

Kunst kopen van Jan Hoedemakers begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jan Hoedemakers, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jan Hoedemakers. Om meer kans te maken om de Jan Hoedemakers te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jan Hoedemakers! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.