Jan Lemmens (1935-1999)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Jan Lemmens
Jan Lemmens (1935-1999)

Jan Lemmens (1935-1999)

Kunstenaar

Jan LEMMENS (Tilburg, 1935)

Aangeboden items
1
Verkochte items
5
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Jan Lemmens - Abstract kopen? Bied vanaf 45!
Jan Lemmens (1935-1999) Nederlands Abstract
TechniekLitho
Afmetingen68 x 58 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 45
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Jan Lemmens

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jan Lemmens? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jan Lemmens. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jan Lemmens en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jan Lemmens te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jan Lemmens!

Volg het aanbod kunst van Jan Lemmens te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jan Lemmens te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jan Lemmens instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jan Lemmens kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jan Lemmens!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jan Lemmens kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jan Lemmens en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jan Lemmens via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jan Lemmens of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jan Lemmens?

Kunst kopen van Jan Lemmens begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jan Lemmens, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jan Lemmens. Om meer kans te maken om de Jan Lemmens te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jan Lemmens! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.