Jan Peeters (1912-1992)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Jan Peeters
Jan Peeters (1912-1992)

Jan Peeters (1912-1992)

Kunstenaar

Jan PEETERS (Amsterdam 1912 - Amsterdam 1992)

Opleiding: Rijksacademie van beeldende kunsten (Amsterdam). Leerling van Heinrich van Campendonk. Maakte deel uit van een groep die zich De Realisten noemde en beïnvloed was door het Duitse expressionisme. Kwalificatie: aquarellist, glaskunstenaar, glasschilder, monumentaal kunstenaar, wandschilder, schilder, tekenaar, vervaardiger van moza_ek, vervaardiger van gouaches. Onderwerpen: figuurvoorstellingen, landschappen, naaktfiguren, stillevens.
Lid van Hollandse Aquarellisten Kring en de Vereniging van Beoefenaren van Monumentale Kunsten.

Aangeboden items
2
Verkochte items
21
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Jan Peeters - Theetuin kopen? Bied vanaf 250!
Jan Peeters (1912-1992) Nederlands Theetuin
TechniekGouache
Afmetingen62 x 82 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 250
Bied mee Bied mee
Jan Peeters - Opbouw kopen? Bied vanaf 60!
Jan Peeters (1912-1992) Nederlands Opbouw
TechniekGemengde Techniek
Afmetingen85 x 60 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 60
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Jan Peeters

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jan Peeters? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jan Peeters. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jan Peeters en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jan Peeters te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jan Peeters!

Volg het aanbod kunst van Jan Peeters te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jan Peeters te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jan Peeters instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jan Peeters kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jan Peeters!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jan Peeters kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jan Peeters en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jan Peeters via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jan Peeters of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jan Peeters?

Kunst kopen van Jan Peeters begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jan Peeters, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jan Peeters. Om meer kans te maken om de Jan Peeters te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jan Peeters! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.