Jan van der Linde (1864-1945)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Jan van der Linde
Jan van der Linde (1864-1945)

Jan van der Linde (1864-1945)

Kunstschilder, Tekenaar

Jan van der LINDE (Amsterdam 1864 - Amsterdam 1945)

Aangeboden items
2
Verkochte items
8
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Jan van der Linde - Zuiderzeegezicht met zeilende tjalken kopen? Bied vanaf 300!
Jan van der Linde (1864-1945) Nederlands Zuiderzeegezicht met zeilende tjalken
Techniek Olieverf
Afmetingen 35 x 50 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Canvas (Doek)
Openingsbod
€ 300
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Jan van der Linde

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jan van der Linde? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jan van der Linde. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jan van der Linde en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jan van der Linde te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jan van der Linde!

Volg het aanbod kunst van Jan van der Linde te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jan van der Linde te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jan van der Linde instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jan van der Linde kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jan van der Linde!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jan van der Linde kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jan van der Linde en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jan van der Linde via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jan van der Linde of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jan van der Linde?

Kunst kopen van Jan van der Linde begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jan van der Linde, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jan van der Linde. Om meer kans te maken om de Jan van der Linde te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jan van der Linde! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.